4 Şubat 2009 Çarşamba

Beşiktaş - Antalya SK 3-1


Antalya ile sezonun 5. ve son maçınıda nihayet bitirdik.5 maçıda kazanmış olmak güzel bir duygu.Antalya maçlarını en güzel özetleyen yazı bir forumda okuduğum 'kız arkadaşımdan cok Antalyaspor'u görüyorum' du.Hakikaten öyle kupada aynı gruptan cıkan takımların eşleşmesi sacmalığı sayesinde Antalya ile 5 maç yapmış olduk.Neyse gelelim bugünkü maça ve takıma.Turu Antalya'da garantilemenin verdiği rahatlıkla yeni transferleri denedik.Ernst oyunda kaldığı sürece hiç sırıtmadı ve takımın vazgecilmezi olacağının sinyalini verdi.Erkan için bu tür ucuz transferler yapmak lazım arada demiştim,bugünde çok faydalı oynadığı verdiği paslar ve çalışkanlığı yerindeydi.Böyle oynarsa iyi bir alternatif olabilir,ama Antalyalı oyuncuya yaptığı yakışmadı daha dikkatli olması lazım.Serdar Özkan, yine izleyenleri zaman zaman cıldırtsada attığı golle birkaç maç daha yerini garantiledi.Bobo iyi oynadığı zaman takımın kalitesi bir gömlek artıyor.Bugünde cok verimli oynadı ve 1 gol 1 asistle geceyi kapattı.5 Antalya maçındaki istatistikleri ise cok iyi 5 gol 2 asist her maç Antalya olsa keşke :) .Takımda kötü olarak değerlendirilebilecek Holosko vardı,maçın başında kaçırdığı iki gol onu olumsuz etkiledi..Defansa fazla iş düşmedi. 6.maçta 2. golü yediler,iyi gidiyor defans böyle kalır umarım.
Gelelim gecenin yıldızına Deli İbo bugün oynadığı oyunla bizi 100.yıla götürdü.Attığı golle akıllar hemen samiyendeki gs maçına gitti.İbonun attığı gol şampiyonluk alemeti olabilir mi göreceğiz.Taraftarda iboya 'bugün ne içtiği sorarak'şaşkınlığını dile getirdi.Bu gece İbrahim Üzülmez oynadığı oyun ve attığı golle emekli olana kadar formayı bırakmayacağını gösterdi.Umarım bu geceki gibi oynamaya devam edip,bizi daha az üzer.
Son olarakta taraftara değinecek olursak,2.yarıdaki 'Şampiyon olacağız Beşiktaşım bu sene'tek kelime ile müthişti.Bu sezon en iyi performansı geldi İnönüde.Takım iyiye gittikçe taraftarda daha iyi olacaktır.Sene sonunda dileğimiz gercek olur umarım..

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder